"Не знала, що стриптиз на сцені - це досягнення": Скандал з листуванням Скороход з працівниками театру отримав новий поворот (фото)

Історія з листуванням народного депутата з групи "Партія "За майбутнє" Анни Скороход зі співробітниками театру Саксаганського з Білої Церкви Київської області 3 червня, 4 червня продовжилася і отримала несподіваний розвиток. Переписка потрапила в кадр фотокореспондента Романа Пєтушкова, повідомляють Патріоти України.

Нагадаємо, в ході листування 3 червня співробітники театру показали Скороход ролик, з яким вона має виступити. Судячи з усього, Скороход намагається допомогти театру, який відчуває проблеми, про що пише місцева преса. У політика виникли заперечення щодо ролика. Співрозмовник пообіцяв виправити ситуацію і записати новий ролик.

4 червня листування продовжилося. З нього випливає, що директор театру Саксаганського Ігор Осипенко, який, як пише "Моя Київщина" упереджено ставиться до артистки-вокалістки театру Анжеліки Погрібної (яка фігурує і в попередньому листуванні) через те, що вона не згодна з його методами роботи, змусив її написати заяву на звільнення.

Скороход за неї заступилася і розкритикувала репертуар театру.

Джерело: Апостроф

Готується вступити у війну? Білорусь закріпила у військовій доктрині надання допомоги союзникам

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:26

Білорусь оновила військову доктрину, в якій закріпила можливість надання допомоги союзникам. Зокрема, відправки військових. передають Патріоти України з посиланням на військову доктрину Білорусі. "Білорусь вважає за можливе надання військової допомоги ...

Буде чим відбивати атаки: Іспанія надасть Україні партію ракет для Patriot, - ЗМІ

п’ятниця, 26 квітень 2024, 10:42

Іспанія передасть Україні ракети для систем Patriot, попри тиск з боку НАТО і ЄС, які вимагають від європейських країн, що мають цю систему американського виробництва, передати їх Києву, передають Патріоти України. За словами урядових джерел, рішення п...