Не зрадив традиції: Кличко в образі Санта Клауса привітав земляків з новорічними святами

Мер Києва Віталій Кличко привітав українців із прийдешнім Новим роком та Різдвом Христовим, зазначають Патріоти України. Відповідне відео з'явилося міського голови у Facebook.

"Ми пройшли цей рік. А це вже добре. Так, усім було складно. Але ми не зневірились. Ми працювали, підтримували одне одного. Ми почали більше цінувати близьких. І бачити приємне навколо. Більше любити своє місто і його красу, радіти простим речам. Я вважаю, що за минулий рік ми стали сильніші й добріші. Тому ми все подолаємо. Разом. Я бажаю вам миру, добра, міцного здоров'я та віри в дива", – сказав Кличко.

У новорічну ніч подовжили роботу київського метро на 2 год. Останній поїзд вирушить з кожної станції в різний час. З центру міста – близько 02:15 ночі. Наземний громадський транспорт також працюватиме довше. Столичний фунікулер - усю новорічну ніч.

Ніяк інакше? Група Єрмака-Расмуссена назвала крайню дату вступу України в НАТО

четвер, 16 травень 2024, 6:22

Міжнародна робоча група з безпекових питань та євроатлантичної інтеграції України Єрмака-Расмуссена пропонує встановити чіткі часові межі вступу нашої держави до НАТО. Група підготувала пропозиції, в яких назвала крайню дату вступу України до Північноа...

"Не в останню чергу...": Путін пояснив призначення Білоусова міністром оборони РФ

четвер, 16 травень 2024, 5:58

Російський правитель Володимир Путін пов'язав призначення Андрія Білоусова міністром оборони РФ зі зростанням витрат на військову сферу. Пряма мова: "Новим міністром оборони призначено Білоусова Андрія Ремовича. Пов'язано це не в останню чергу з тим, щ...