Не зраджують своїм старовинним звичкам: Окупанти крадуть велосипеди у жителів Херсонщини

Російські окупанти знову почали красти транспорт в українців. Цього разу постраждали жителі Каховського району Херсонської області, інформують Патріоти України.

За даними Генштабу ЗСУ, росіяни продовжують мародерити та грабувати українців. Зазначається, що окупанти крадуть навіть велосипеди. "Місцевих жителів позбавляють особистих автомобілів, мотоциклів та навіть велосипедів", - зазначили українські військові.

Крім того, на Херсонському напрямку росіяни ведуть позиційну оборону та вдосконалять фортифікаційне обладнання. Росіяни вели вогонь з танків, ствольної та реактивної артилерії по районах населених пунктів Антонівка, Велетенське, Новокаїри, Новотягинка, Понятівка, Токарівка та міста Херсон.

Побажав "миру" Україні та Росії: Словацький депутат у Європарламенті дістав із сумки та випустив голуба (відео)

середа, 24 квітень 2024, 23:41

Під час засідання Європарламенту 24 квітня депутат від ультраправої партії «Словацькі патріоти» Мирослав Радачовський випустив білого голуба, заявивши, що таким чином бажає миру «усьому світу, росіянам і українцям». Про це пише The Guardian, передають ...

"Будь-яка підтримка можлива": Польща готова допомогти Україні повернути чоловіків призовного віку

середа, 24 квітень 2024, 23:30

Міністр оборони Польщі Владислав Косіняк-Камиш заявив, що його країна готова допомогти Україні повернути чоловіків призовного віку. Про це пише Reuters, передають Патріоти України. Він нагадав, що Польща раніше пропонувала допомогти Україні з тим, щоб ...