"Не зупинимося до повного звільнення України": Бійці 63-ї бригади показали кадри знищення ворожого "Тигра" (відео)

Українські захисники із 63-ї окремої механізованої бригади Збройних сил України знищили ворожий бронеавтомобіль "Тигр". Чергових втрат російські окупанти зазнали на Лиманському напрямку передають Патріоти України.

Відповідне відео опинилося в розпорядженні OBOZ.UA. Цей бронеавтомобіль використовувався загарбниками для доставки підкріплення і боєприпасів на поле бою, а також як мобільна станція РЕБ.

Зазначимо, що ворог нагнав в Україну, зокрема, на Лиман, тисячі одиниць техніки з однією метою – вбивати українців. Тому кожна знищена нашими захисниками одиниця ворожої техніки – це врятовані життя українських військових і цивільних.

Щоденно і щоночі героїчні бійці різних підрозділів 63-ї бригади знищують ворога, наближаючи час нашої великої перемоги. "Ми не зупинимся до повного звільнення нашої святої землі від російсько-фашистської нечисті", – наголосили бійці 63-ї бригади.

Торгівля рублем подвоїлась: Стало відомо, як Казахстан допомагає Кремлю обходити санкції

четвер, 26 вересень 2024, 23:40

Через санкції США проти Росії значно зросли обсяги торгівлі юанем і рублем у Казахстані, оскільки російські банки використовують казахські фінансові ринки для валютних операцій з Китаєм. Обсяги торгівлі юанем і рублем подвоїлися, а Казахстан стає важли...

Чи застосує Росія ядерну зброю? Путін намагається викликати нову хвилю паніки, - аналітики

четвер, 26 вересень 2024, 22:55

Росія навряд застосує ядерну зброю, а президент РФ Володимир Путін намагається викликати нову хвилю паніки у західних лідерів внесенням змін до ядерної доктрини. Про це йдеться у звіті американського Інституту вивчення війни (ISW), передають Патріоти У...