"Не зупиниться": Чичваркін пояснив, чому Путін буде продовжувати війну проти України

Експерти припускають, що Володимир Путін та його армія вже видихнулися на війні в Україні. Водночас інші запевняють, що глава Кремля не збирається зупинятися і хоче захопити всю Україну, передають Патріоти України.

Більше схильний до другої теорії і бізнесмен Євгеній Чичваркін. Про це він розповів 24 каналу. Чичваркін вважає, що лідер Кремля поки не збирається зупинятися. "В них немає підстав, щоб зупинятися. Адже гроші за нафту та газ продовжують надходити, тому чому він має зупинятися?" , – запитує бізнесмен.

За його словами, грошей у Росії достатньо, щоб повзти далі. "Бо те, як вони нападають останнім часом, виглядає, ніби вони сконцентрувалися на менш масштабних завданнях, і потихеньку повзуть та приносять Путіну незначні перемоги", – додав він.

Чичваркін каже, що поки це відчувається, в глави Кремля немає підстав зупинятися. Будь-яке захоплене село – це маленький плюс в його політичну скарбничку, як йому здається. І я не бачу причин, чому він має зупинятися, – пояснив бізнесмен.

Він каже, що як тільки Німеччина перестане платити за нафту та газ, введуть справжнє нафтове ембарго проти Росії, тоді можна буде задуматися про перемовини на інших умовах. На його думку, коли Україні поставлять те озброєння, яке обіцяли західні країни, тоді і треба буде задуматися про переговори.

Останнє попередження китайцям: Блінкен за підсумками зустрічі з Сі Цзіньпіном пригрозив КНР новими санкціями за допомогу РФ

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:56

Ставки піднято дуже високо. Китаю потрібна фінансова та технологічна допомога Заходу для подолання кризи. Вашингтон ув'язкє це питання з приборканням російської агресії проти України. Головною метою візиту Блінкена було спроба попередити КНР не підтрим...

Є велика загроза: Просування російських військ на захід від Авдіївки прискорилося, - британська розвідка

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:15

Просування російських військ на захід від Авдіївки у Донецькій області за останній тиждень прискорилося. Про це повідомило Міністерство оборони Великої Британії, передають Патріоти України. Як зазначається у зведенні, сухопутні війська Росії створили ...