Не зважаючи на перекидання сил з півдня на Курщину: Росія поновила штурмові дії на Запоріжжі, - речник "Таврії"

Ворог перегрупувався і намагається втримати ініціативу, аби не дати українцям піти вперед

Російські війська відновили активні штурмові дії на Запорізькому напрямку, зокрема в районі Оріхова. Це сталося після триденної "паузи" у росіян, передають Патріоти України з посиланням на заяву речника Оперативного угруповання військ "Таврія" Дмитра Лихового в етері національного телемарафону "Єдині новини".

Він зазначив, що в період з 22 по 24 серпня, під час відзначення Дня Державного прапора України та Дня Незалежності, на всій операційній зоні ОСУВ "Таврія" не було зафіксовано жодної штурмової дії з боку противника. Лиховій додав, що стосувалося як Запорізької, так і Херсонської областей.

Однак після цієї короткочасного "затишшя" російські війська знову активізувалися, використовуючи малі піхотні групи для проведення штурмів.

За його словами, окупанти намагаються штурмувати Оріхівській напрямок.

Ситуація на Запорізькому напрямку

Ворог продовжує обстріл населених пунктів Запорізької області, а також намагається здійснювати штурмові дії. Подібна тактика ворога спрямована на відновлення тиску на українські позиції. Також вона може свідчити про спроби окупантів утримати контроль над стратегічно важливими районами Запоріжжя, однак всі штурми росіян успішно відбиваються ЗСУ.

У цій країні його зобов'язані заарештувати: Путін наступного тижня відвідає Монголію

четвер, 29 серпень 2024, 20:29

Російський диктатор Володимир Путін 3 вересня відвідає з візитом Монголію. Там його можуть заарештувати за ордером Міжнародного кримінального суду. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на пресслужбу Кремля. Як зазначили у Кремлі, Путін від...

Усе складно: Сирський побував на Покровському напрямку та розповів про ситуацію

четвер, 29 серпень 2024, 19:37

Головнокомандувач Збройних сил України Олександр Сирський побував на найгарячішій точці фронту - Покровському напрямку. Про деякі деталі поїздки повідомив у соцмережі Facebook, передають Патріоти України. "Працював декілька днів поспіль у бригадах, які...