Незважаючи на те, що "Миротворець" знає правду: Суд залишив під домашнім арештом ветеранку АТО Котеленець, яку поліція "переплутала" з учасницею "ДНР"

Печерський районний суд Києва залишив без змін запобіжний захід для ветерана АТО Вікторії Котеленець у вигляді цілодобового домашнього арешту. Про це повідомляє Facebook "Свободу Фортуні - Вікторії Котеленець", зазначають Патріоти України.

"16 березня 2021 р. суддя Печерського суду Шапутько Світлана Володимирівна не задовольнила клопотання сторони захисту про зміну запобіжного заходу для Вікторії Котеленець. Фортуна поки що залишається під цілодобовим домашнім арештом", - зазначили активісти.

19 січня 2021 року Національна поліція заарештувала ветерана АТО Вікторію Котеленець (позивний "Фортуна"), коли жінка приїхала до Києва отримати посвідчення учасника бойових дій.

Правоохоронці звинувачують Вікторію в тому, що вона нібито воювала на боці терористичних угруповань "ДНР".

У центрі "Миротворець" зазначають, що насправді жінка на фото з українськими полоненими – ймовірно, Ольга Сухова, яка нині проживає в Донецьку. Котеленець заарештували без права на заставу.

Слідкуйте за подіями в Україні та світі разом з Еспресо! Підписуйтесь на Telegram-канал: https://t.me/espresotb

ISW підрахував, скільки території окупанти захопили в Україні з початку зимового наступу

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:50

З початку 2024 року окупаційна армія РФ змогла просунутися в Україні майже на 100 квадратних кілометрів. Як повідомляє Інститут вивчення війни, з початку свого наступу, який стартував у жовтні 2023 року, загарбники захопили вже 505 квадратних кілометрі...

Дуже секретний об'єкт: Американським журналістам показали виробництво новітніх українських САУ “Богдана”

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:14

Привідкрита завіса над таємним українським військовим виробництвом найсучасніших артилерійських систем, у тому числі самохідної гаубиці стандарту НАТО «Богдана», яку продемонструвала компанія «Українська броня». У рідкісному проблиску секретного процес...