"Не звертайте увагу на вкидання грузинського уряду": Арахамія звинуватив прем'єра Грузії у поширенні фейків

Глава фракції "Слуга народу" Давид Арахамія звинуватив прем'єр-міністра Грузії Іраклія Гарібашвілі в поширенні фейків. Про це він сказав у зверненні, яке розміщене в Telegram з приводу звинувачень, що Арахамія нібито блокував надання Грузії статусу кандидата на членство в ЄС, передають Патріоти України.

"Зовсім недавно на засіданні ПАРЄ він (Гарібашвілі - ред.) заявив про те, що нібито Арахамія їздив до Європи та США і відмовляв брати Грузію в кандидати на членство в Євросоюзі. По-перше, в Європі Арахамія не був. По-друге, в США Арахамія конкретно займався тим, що обґрунтовував концепцію про те, що пан Іванішвілі (екс-прем'єр Грузії Бідзіна Іванішвілі - ред.) є олігархом проросійського плану, який має маріонетковий уряд і по суті підставляє звичайний грузинський народ, який хоче в Європу", – сказав Арахамія.

"Глава фракції "Слуга народу" повідомив, що влада України "допомагатиме максимально Грузії стати членом Європейського Союзу". "І не звертайте, будь ласка, уваги на відверті вкидання і фейки грузинського уряду, зокрема, прем'єр-міністра, який поширює недостовірну інформацію просто на замовлення одного олігарха", - сказав Арахамія.

Він підкреслив, що народ Грузії підтримує Україну і його представники воюють на боці нашої країни. Нагадаємо, президент Володимир Зеленський 28 лютого підписав заявку на членство України в ЄС.

Також статус кандидатів на вступ до Євросоюзу захотіли отримати Молдова і Грузія. Президент Єврокомісії Урсула фон дер Ляйєн 17 червня сказала, що ЄК рекомендувала Єврораді надати нашій країні статус кандидата на вступ до Євросоюзу. Рішення Євроради про надання українській державі статусу кандидата на членство в об'єднання держав очікується 23-24 червня.

Депутат-праворадикал у Німеччині виявився власником бізнесу у Білорусі

п’ятниця, 19 квітень 2024, 21:15

Депутату від ультраправої політичної партії "Альтернатива для Німеччини" (АдГ) загрожує великий штраф за приховування інформації про бізнес, що належить йому в Білорусі. Про це пише BILD, передають Патріоти України. "Депутат земельного парламенту Саксо...

"Донька кричала, мамо, я помираю": Моторошні подробиці про удар окупантів по Дніпру

п’ятниця, 19 квітень 2024, 20:53

Російська окупаційна армія 19 квітня завдала масованого ракетного удару по Дніпропетровській області. Через ворожу атаку загинуло семеро людей, двоє з них - діти. Понад три десятки мешканців поранені. У Дніпрі окупант влучили у житловий будинок та залі...