Не зволікаючи часу на неспішне становлення тероборони центральною владою: У Києві за ініціативи Громадського штабу оборони населення вчать воювати з Росією (фото, відео)

У Києві на території заводу "Атек" почався вишкіл на якому охочих учать поводитися зі зброєю та виживати під час можливої широкомасштабної війни з Росією.

Заняття з тактики, парамедицини і тренування на смузі перешкод – проводять інструктори з бойовим досвідом. Розповідають і показують людям, як користуватися автоматами і обирати правильні позиції для ведення вогню, зазначають Патріоти України.

Вишкіл був організований за ініціативи Громадського штабу оборони та Національного Корпусу.

Учора в столиці проводили тренінг для жінок. Їх учили виживати під час можливої великої війни з Росією. Інструктор Віктор Краєвський показував прийоми по самообороні. Також присутнім розповідали, які речі має містити тривожна валізка та як виживати у будинку, коли там будуть відключеними усі комунікації.

Джерело: Gazeta.ua

МЗС обмежило надання консульських послуг: У "Слузі народу" виступили з заявою

п’ятниця, 26 квітень 2024, 14:23

Дії Міністерства закордонних справ щодо призупинення надання консульських послуг чоловікам призовного віку за кордоном є надзвичайним заходом, поки закон про мобілізацію не набрав чинності. Адже можуть виникати кризові ситуації, зокрема, в оновленні до...

Естонія передала Україні патрульні катери

п’ятниця, 26 квітень 2024, 13:02

Естонія в координації з Данією надала Україні два патрульні катери. Про це інформує 26 квітня в Х естонське міністерство оборони, передають Патріоти України. "Така допомога допомагає Україні підтримувати безпеку життєво важливих морських ліній і захист...