Небезпека для України не зникає: Скільки ракет може виробляти Росія щомісяця та яких - відповідь експерта з озброєнь

Скільки ракет може виробляти Росія щомісяця та яких – відповідає експерт з озброєнь

Директор Центру досліджень армії, конверсії та роззброєння Валентин Бадрак розповів в інтерв'ю NV, скільки ракет може виробляти Росія щомісяця і яких саме, передають Патріоти України.

«ГУР вважає, що РФ здатна виробляти до 50 ракет щомісяця. Це дуже багато. Йдеться насамперед про крилаті ракети типу Калібр та Х-101», — сказав Бадрак.

Водночас він зазначив, що є питання щодо того, наскільки ці ракети будуть потужними та наскільки відповідатимуть заявленим характеристикам. «Є думка, що сучасна російська зброя стає простішою. Тобто її виробництво прискорюють, але вона не має належних якостей», — пояснив експерт.

Удар по авіабазі "Кущевська": Розвідка Британії оцінила, до чого призведе розосередження літаків Росії

п’ятниця, 3 травень 2024, 16:30

Впродовж тижня українська атака на російську авіабазу "Кущевська", ймовірно, призвела до того, що приблизно 40 літаків різних типів були виведені з цього району. Їх розподілили між кількома аеродромами. Про це пише Міноборони Великої Британії, передают...

ГУР проти російського "Тора": У мережі показали, як HIMARS спалив пускову ворожого ЗРК (відео)

п’ятниця, 3 травень 2024, 16:21

На Запорізькому напрямку бійці підрозділу активних дій Головного управління розвідки МОУ спільно із операторами HIMARS виявили та знищили пускову установку зенітного ракетного комплексу "Тор", передають Патріоти України. Деталі: Розвідники зазначають, ...