Небезпека не зникла: ПВК "Вагнер" найближчим часом відкриє набір найманців на війну в Україні, - ЗМІ

ПВК "Вагнер" залишилася без основних ватажків - Євгена Пригожина та Дмитра Уткіна. Зараз основні загони знаходяться в Африці та Білорусі. Частина підрозділів вийшла на ротацію до ЦАР, Лівії та Малі. Як повідомляє проєкт "ВЧК-ОГПУ" з посиланням на джерело, у Підмосков'ї розпочав роботу відділ кадрів ПВК. Через нього ведеться набір за напрямками у Білорусь та Лівію, передають Патріоти України.

"Щоправда, приймають до лав найманців поки що лише "за рецидивом" - тих, хто вже воював у "Вагнері". Також оголошують, що наприкінці місяця очікується відкриття направлення на війну на території України", - каже джерело.

За словами співрозмовника, зараз тривають торги,"під ким буде ПВК "Вагнер". Від організації та її бренду відходити не планується. Але поки що все йде до того, що нібито самостійна компанія (найманці, якими на даний момент командує заступник Уткіна з позивним "Лотос"), все одно буде під Міністерством оборони. Не виключено, що під кураторством генерала Сергія Суровікіна.

Європа має готуватись до низки терактів, які можуть бути в найближчі півроку: Політолог вказав на велику небезпеку

понеділок, 20 травень 2024, 6:30

"Європейські країни мають готуватись до того, що в найближчі півроку може бути низка терактів по всій Європі. Особливо після теракту в ТРЦ "Крокус іті хол". Оскільки в Росії зрозуміли, що можуть використати цей теракт дуже ефективно у своїх цілях. Відп...

Замах на прем'єра Фіцо: У Словаччині припускають, що нападник діяв не один

неділя, 19 травень 2024, 23:16

Міністр внутрішніх справ Словаччини Матуш Шутай Ешток припускає, що нападник на прем'єр-міністра Роберта Фіцо мав спільників. Про це повідомляє Dennik N, передають Патріоти України. "Є версія, що зловмисник був у певній групі людей, які, ймовірно, жарт...