Небо натякає, фото знакове! Кіпіані показав "зашморг на шиї Путіна"

Шлях роcійського опозиціонера Олексія Навального з аеропорту "Внуково" в аеропорт "Шереметьєво", де його затримали після повернення з Німеччини, назвали "удавкою на шиї" президента Росії Володимира Путіна, передають Патріоти України.

Так, український журналіст Вахтанг Кіпіані на своїй сторінці у Facebook опублікував фотографію з карти шляху, який подолав Навальний з одного аеропорту до іншого. На фото він подібний на зашморг.

"Щось давно не писалося про російську політику. Але от захотілося показати цю удавку на шиї Путіна. Літак із Навальним відправили з цивільного летовища "Внуково" на військове (потім виявилося – у "Шереметьєво") подалі від камер і людей. Опозиціонера затримали", – написав Кіпіані.


На Росії посадили на 10 років бурята, який "планував вступити в легіон Свобода Росії" (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 5:58

Astra зазначає, що 26-річного чоловіка затримали в Кемерівський області, коли той "їхав у бік українського кордону". Другий Східний окружний військовий суд в Росії засудив 26-річного жителя Бурятії до 10 років колонії та штрафу 500 тисяч рублів. Чолові...

"Головна помилка Зеленського, те що він залишив демократію", - "слуга народу" Богуцька вимагає закрити українцям рота

п’ятниця, 26 квітень 2024, 2:35

"Знаєте, про що я насправді шкодую? Про те, що з прийняттям Воєнного стану не було введено воєнну цензуру. Володимир Зеленський (чи справді, чи з подачі європейських партнерів) залишив демократію під час війни. Це була помилка!!!" - написала Богуцька. ...