Небо відкрите? Азербайджанські безпілотники знищили вірменські зенітні ракетні комплекси, - ЗМІ

Азербайджанські військові безпілотники знищили вірменські зенітні ракетні комплекси С-300, які розташовані в Нагірному Карабасі. Про це інформує ordu.az, передають Патріоти України.

«Таким чином, небо Нагірного Карабаху вже відкрите для азербайджанської військової авіації», — ідеться в повідомленні. Раніше в неділю представник Міноборони Вірменії Арцрун Ованесян заявив, що азербайджанські військові завдали ракетного удару по позиціях ЗС Вірменії в напрямку Варденіса. Про це повідомляє Інтерфакс-Україна.

За його словами, в зоні карабаського конфлікту ЗС Азербайджану завдали ракетних та авіаударів, були задіяні безпілотники, вертольоти. «Нанесені удари по військових об'єктах, є руйнування, є втрати. Зараз інтенсивні бої тривають», — сказав він.

На питання, чи має намір Вірменія застосувати винищувачі Су-30 СМ, Ованесян відповів, що військово-політичне керівництво Вірменії повністю контролює ситуацію, і «в разі необхідності будуть застосовані всі види озброєння».

"Українці не усвідомлюють загрозу": Нардеп-"слуга" виступив за воєнну цензуру у соцмережах

субота, 20 квітень 2024, 14:30

В Україні потрібно запроваджувати воєнну цензуру. Йдеться про обмеження додатку Телеграм та платформи Тік-Ток. Таку думку висловив народний депутат від "Слуги народу" і голова парламентського комітету з питань гуманітарної та інформаційної політики Мик...

"Не може бути такою ж, як в Ізраїлі": Макрон зробив заяву про ППО в Україні

субота, 20 квітень 2024, 14:06

Президент Франції Еммануель Макрон заявив, що в Україні неможливо побудувати систему протиповітряної оборони, яка буде подібною тій, що функціонує в Ізраїлі, і відповідатиме вимогам країни. Про це він сказав на пресконференції за підсумками саміту ЄС у...