"Нечувана справа": Нардеп Дубінський звинуватив колегу в "крадіжці" навушників на засіданні у Раді

Народний депутат Олександр Дубінський звинуватив свою колегу Ольгу Василевську-Смаглюк у "крадіжці" навушників із сесійної зали Верховної Ради. Про це він написав у себе в Telegram-каналі, передають Патріоти України.

"Вчора у Раді зі мною трапився кумедний випадок — зникли навушники", — розповів парламентар. Як з'ясувалося, нардеп залишив гаджет на депутатському місці і вийшов на перекур. Коли він повернувся, навушників уже не було.

"Не велика втрата, але. Зникнення особистих речей у самому залі засідань Ради — справа нечувана", — коментує Дубінський. У результаті нардеп звернувся до комендатури, щоб продивитися записи до камер спостереження. У такий спосіб він з'ясував, що навушники взяла народна депутатка Ольга Василевська-Смаглюк. У повідомленні він звернувся до колеги з проханням віднести гаджет до комендатури.

Василевська-Смаглюк пояснила журналістам видання "Страна.ua" що ж сталося у сесійній залі. "Якби Дубінський сидів на своєму місці, він би їх не втратив. Навушники лежали не на місці Дубінського, а на місці мого шановного колеги Владислава Бородіна", — розповіла депутатка.

З її слів, вона взяла навушники, щоб вони не зникли, і хотіла віддати їх Бородіну. Коли виявилося, що гаджет належить не йому, то Василевська-Смаглюк передала їх В'ячеславу Рубльову, оскільки, за її зізнанням, "не спілкується із Дубінським уже два роки".

"Хочу поставити Дубінського на місце, щоб він сидів на своєму місці, а не на місці своїх колег і не заважав іншим працювати", — додала вона. Депутатка порадила колезі "дивитися за своїми речами".

На цьому історія із навушниками не закінчилася. Дубінський, зі свого боку, відреагував на пояснення Василевської-Смаглюк. Він підкреслив, що навушники до нього поки що так і не повернулися.

"Всупереч заявам підозрюваної у крадіжці навушників депутатки про те, що вона зробила це на користь депутата Бородіна (який їх нібито забув) — той запевнив мене в особистій розмові, що жодних навушників йому ніхто не передавав, і навіть не звертався щодо цього", — висловився нардеп.

Ситуація лишається складною: Українці відповіли, що робитимуть у разі загострення або затягування війни

четвер, 25 квітень 2024, 16:56

Українці відповіли на питання про свої плани на випадок загострення або затягування війни. Переважає готовність тим чи іншим чином долучатися до боротьби з російськими загарбниками, передають Патріоти України з посиланням на дані опитування фонду "Демо...

Марення тривають: Лукашенко заявив, що сусідні країни "озброєні до зубів" і пригрозив "ядеркою"

четвер, 25 квітень 2024, 16:53

Самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко заявив, що ризик військових інцидентів на білорусько-українському кордоні досить високий. Про це він висловився під час засідання Всебілоруських народних зборів 25 квітня, передають Патріоти Украї...