Недофюрер в істериці від стандартів незалежних ЗМІ: Путін розкритикував журналіста NBC

Президент Росії Володимир Путін в ході інтерв'ю американському телеканалу NBC заявив, що журналіст Кир Сіммонс перебиває його і не дає сказати, якщо відповіді лідера РФ не подобаються. Розшифровку інтерв'ю Путіна американському каналу оприлюднили на сайті Кремля у понеділок, 14 червня, передають Патріоти України.

Під час бесіди мова, зокрема, зайшла про те, що в Росії деяким представникам опозиції і журналістів привласнюють статус іноземних агентів. У свою чергу Путін нагадав, що закон про іноземних агентів був прийнятий в США ще у 30-ті роки, він набагато більш жорсткий, ніж у Росії.
"Але, пане президенте, просто в Америці ми називаємо те, що Ви зараз робите, "а самі-то ви що, на себе подивіться" - ось так кажуть в Америці. Пряме питання поставлю, відверте", - сказав журналіст NBC.
Після цього Путін заявив, що Кир Сіммонс його перебиває і не дає висловити свою думку до кінця. "Дайте мені відповісти, Ви ж мені поставили питання. Вам не подобається моя відповідь, і Ви мене відразу перериваєте. Це некоректно", - сказав президент РФ.
Далі журналіст ставив навідні питання, після чого Путін заявив, що журналіст затикає йому рота. "Ні. Якщо Ви наберетеся терпіння і дасте мені сказати до кінця те, що я хочу сказати, Вам все стане ясно. Але Вам не подобається моя відповідь, Ви не хочете, щоб мою відповідь чули Ваші глядачі, ось в чому проблема. Ви затикаєте мені рота. Хіба це свобода вираження власної думки? Або це свобода вираження власної думки по-американськи?" - сказав президент Росії.

Побажав "миру" Україні та Росії: Словацький депутат у Європарламенті дістав із сумки та випустив голуба (відео)

середа, 24 квітень 2024, 23:41

Під час засідання Європарламенту 24 квітня депутат від ультраправої партії «Словацькі патріоти» Мирослав Радачовський випустив білого голуба, заявивши, що таким чином бажає миру «усьому світу, росіянам і українцям». Про це пише The Guardian, передають ...

"Будь-яка підтримка можлива": Польща готова допомогти Україні повернути чоловіків призовного віку

середа, 24 квітень 2024, 23:30

Міністр оборони Польщі Владислав Косіняк-Камиш заявив, що його країна готова допомогти Україні повернути чоловіків призовного віку. Про це пише Reuters, передають Патріоти України. Він нагадав, що Польща раніше пропонувала допомогти Україні з тим, щоб ...