Недофюрер в істериці від стандартів незалежних ЗМІ: Путін розкритикував журналіста NBC

Президент Росії Володимир Путін в ході інтерв'ю американському телеканалу NBC заявив, що журналіст Кир Сіммонс перебиває його і не дає сказати, якщо відповіді лідера РФ не подобаються. Розшифровку інтерв'ю Путіна американському каналу оприлюднили на сайті Кремля у понеділок, 14 червня, передають Патріоти України.

Під час бесіди мова, зокрема, зайшла про те, що в Росії деяким представникам опозиції і журналістів привласнюють статус іноземних агентів. У свою чергу Путін нагадав, що закон про іноземних агентів був прийнятий в США ще у 30-ті роки, він набагато більш жорсткий, ніж у Росії.
"Але, пане президенте, просто в Америці ми називаємо те, що Ви зараз робите, "а самі-то ви що, на себе подивіться" - ось так кажуть в Америці. Пряме питання поставлю, відверте", - сказав журналіст NBC.
Після цього Путін заявив, що Кир Сіммонс його перебиває і не дає висловити свою думку до кінця. "Дайте мені відповісти, Ви ж мені поставили питання. Вам не подобається моя відповідь, і Ви мене відразу перериваєте. Це некоректно", - сказав президент РФ.
Далі журналіст ставив навідні питання, після чого Путін заявив, що журналіст затикає йому рота. "Ні. Якщо Ви наберетеся терпіння і дасте мені сказати до кінця те, що я хочу сказати, Вам все стане ясно. Але Вам не подобається моя відповідь, Ви не хочете, щоб мою відповідь чули Ваші глядачі, ось в чому проблема. Ви затикаєте мені рота. Хіба це свобода вираження власної думки? Або це свобода вираження власної думки по-американськи?" - сказав президент Росії.

Шалені підйомні вже не ваблять потенційних 200-х: Росія має серйозні проблеми з набором нових контрактників - ГУР

субота, 27 липень 2024, 14:15

Росія нині має серйозні труднощі з виконанням плану набору нових контрактників. Про це заявив речник Головного управління розвідки Міністерства оборони Андрій Юсов в ефірі телемарафону Єдині новини, передають Патріоти України. Таким чином розвідник про...

Москва в паніці надзвонювала в Вашингтон: Пентагон відмовив Україну від секретної спецоперацію на території Росії, — NYT

субота, 27 липень 2024, 13:01

ЗСУ нібито збиралися провести операцію в глибокому тилу ворога. З цього приводу міністр оборони РФ телефонував главі Пентагону, що, як зазначають американські журналісти, досить незвично. На початку липня міністр оборони США Ллойд Остін отримав проханн...