Недоімперії Путіна буде горе: Американські спецслужби виявили докази втручання Москви у минулорічні вибори президента США, - Reuters

Кого саме з кандидатів намагалися дискредитувати спецслужби Росії американські спецслужби, американські спецслужби можуть оприлюднені сьогодні. Хоча і так зрозуміло, на кого з двох кандидатів у господарі Білого дому ставив Кремль

Американська розвідувальна спільнота сьогодні, 16 березня, має опублікувати звіт щодо виборів президента у 2020 році. У цьому звіті, йтиметься про спроби втручання з боку Росії. Про це повідомило американське агентство Reuters з посиланням на інформовані джерела, зазначають Патріоти України.

Розвідувальна спільнота також виявила спроби втручання в американські вибори з боку Ірану. Москва та Тегеран поширювали дезінформацію, намагаючись вплинути на результати виборів.

Кого саме з кандидатів намагалися дискредитувати спецслужби Росії та Ірану, джерела американського агентства не розповіли. Інших подробиць цієї доповіді розвідки також не розкривають.

Це вже не перший випадок втручання Росії в американські вибори. Москву вже звинувачували у втручанні у вибори 2016 року. Тоді російське втручання ледь не призвело до імпічменту президента Дональда Трампа, якого запідозрили у співпраці з Кремлем.

Нагадаємо, на початку 2021 року США ввели санкції проти кількох українців за втручання у вибори. В американському санкційному списку опинився нардеп Олександр Дубінський.

Після цього президент України Володимир Зеленський зажадав порушення кримінальної справи щодо українців, яких США звинуватили у втручанні у вибори.


Пекін підіграє агресору: Китай сховав у порту корабель, який доставляв зброю з КНДР до Росії, - Reuters

четвер, 25 квітень 2024, 11:30

Китай надав причал для російського вантажного судна, що знаходиться під санкціями США, причетного до постачань північнокорейської зброї до Росії, передають Патріоти України з посиланням на Reuters. Британський аналітичний центр Royal United Services I...

Нова "бавовна": У російському Омську горять ємності з нафтопродуктами

четвер, 25 квітень 2024, 11:28

25 квітня в російському Омську на Красноярському тракті спалахнули три ємності з нафтопродуктами. Площа пожежі становить 500 квадратних метрів, передають Патріоти України. Деталі: Повідомляється, що на Красноярському тракті горять три ємності з нафтопр...