Недоімперія навкруги "клацає зубами": Росія висилає дипломатів Естонії, Литви і Латвії

Росія висилає дипломатів із Естонії, Латвії та Литви у відповідь на висилку співробітників російських посольств із цих країн. Міністерство закордонних справ Росії стверджує, що це робиться на основі принципу взаємності, повідомляють Патріоти України з посиланням на інформагенцію ТАСС.

З посольства Литви вишлють двох дипломатів, а з посольств Латвії та Естонії по одному. Міністерство закордонних справ Росії стверджує, що це робиться на основі принципу взаємності. Дипломати мають залишити країну впродовж семи днів.

Раніше посли Литви, Латвії та Естонії були викликані до МЗС Росії. 23 квітня країни Балтії оголосили, що висилають російських дипломатів. Литва вислала двох співробітників російського посольства, Латвія і Естонія – по одному. Рішення ухвалене, як ідеться в заявах зовнішньополітичних відомств трьох країн, на знак солідарності з Чехією в зв’язку з «незаконною діяльністю російських розвідувальних служб» у цій країні.

"Над нами летить, падло": У ПС показали, як збивали "Шахед " на півдні

п’ятниця, 29 березень 2024, 14:59

Командувач Повітряних сил Микола Олещук показав бойову роботу протиповітряної оборони по ворожих дронах-камікадзе на півдні країни 29 березня, передають Патріоти України. Пряма мова: "Цієї ночі воїни Херсонської зенітної ракетної бригади Повітряних Сил...

Хоче влаштувати торг? Шредер заявив, що його дружба з Путіним може допомогти закінчити війну

п’ятниця, 29 березень 2024, 14:44

Колишній канцлер Німеччини Герхард Шредер вважає, що його давні добрі стосунки з російським диктатором Володимиром Путіним можуть посприяти закінченню війни в Україні. Слова Шредера у четвер, 28 березня, наводить Deutsche Welle, передають Патріоти Укра...