Недоімперія окупантів тужиться: Росія виділила понад 5 млрд рублів на водопостачання Криму

Прем’єр-міністр Росії Михайло Мішустін підписав постанову про виділення окупованому Криму 4,95 млрд рублів на створення нових об’єктів водопостачання, повідомляють Патріоти України з посиланням на “Крим.Реалії“.

“Кошти спрямують на зведення водозабору на річці Бельбек з очисними та інженерними спорудами, а також на інфраструктуру для перекидання води з Кадиківського кар’єру”, – йдеться в повідомленні російського уряду.

Також там заявили, що будівництвом керуватиме Міноборони РФ і після введення об’єктів в експлуатацію їх передадуть у власність Севастополю.

Крім того понад 870 млн рублів виділено на капітальний ремонт водопроводів, заміну застарілого обладнання та розробку нових свердловин. Кошти будуть спрямовані з резервного фонду Уряду РФ.

"Страждає європейський середній клас": Орбан зробив нову скандальну заяву про гроші для України

субота, 27 квітень 2024, 15:28

Прем'єр-міністр Угорщини Віктор Орбан поскаржився, мовляв, Захід виділяє надто багато коштів для України. Від цього, вважає він, страждає європейський середній клас. Про це угорський політик сказав в інтерв'ю одній із радіостанцій, повідомляють Патріот...

Важливий момент: В ISW проаналізували, що допоможе Україні відновити контроль над усією територією

субота, 27 квітень 2024, 12:23

Здатність України повернути всі захоплені росіянами території буде залежати від майбутніх рішень на Заході, в Кремлі та у Києві, а також здатності всіх сторін динамічно змінювати хід війни. Про це йдеться у звіті Інституту вивчення війни (ISW), передаю...