​Недонаддержава лякає світ "ядерным пеплом": Росія описала свої дії та "чудо-оружие" на випадок ядерної війни з США

Космічна система «Купол» начебто дозволить ефективно контролювати пуски балістичних ракет США

Анімація про нову "диво-зброю" РФ покликана налякати ворогів та надихнути ура-патріотів держави-агресора

Дії космічного ешелону Системи попередження про ракетний напад (СПРН) при можливому ударі Сполучених Штатів по Росії описані в публікації «Військово-промислового кур'єра», зазначають Патріоти України.

Згідно з виданням, в разі руху балістичної ракети в бік Росії на ЦКП СПРН формується команда «Ракетне напад», яка «передається органам військово-політичного керівництва країни для прийняття рішення».

«Весь процес займає лічені хвилини», – інформує тижневик, додаючи, що СПРН тісно взаємопов'язана з системою контролю космічного простору (СККП) і ПРО, які «пов'язані один з одним і працюють як єдине ціле».

У червні 2020 військовий експерт Віктор Мураховський заявив, що в даний час Росія здатна відстежувати старти міжконтинентальних балістичних ракет (МБР) з території США, але не завжди може робити це в разі пуску ядерної зброї американськими підводними човнами.

Додамо, що президент України Володимир Зеленський провів закриту таємну нараду з генералами, військовими та розвідниками щодо ескалації ситуації Росією на сході країни.

Фінал не скоро? У США дали прогноз щодо тривалості війни в Україні та пояснили, на що робить ставку Путін

п’ятниця, 3 травень 2024, 14:24

Російський диктатор Володимир Путін сприймає внутрішні та міжнародні обставини як такі, що розвиваються на його користь. Ймовірно, він продовжить дотримуватися агресивної стратегії в Україні, перспективи завершення війни найближчим часом є малоймовірни...

"Ми кров'ю довели свій професіоналізм та рішучість": "Азову" продовжують не надавати зброю від США

п’ятниця, 3 травень 2024, 13:45

Командир 12-ї бригади спецпризначення "Азов" Денис Прокопенко "Редіс" повідомив про відхилення петиції щодо розблокування надання зброї та допомоги бригаді з боку США. Про це Прокопенко написав у Мережі 3 травня, передають Патріоти України. "Редіс" заз...