"Негайний ядерний удар, поки не розпочався контрнаступ ЗСУ": Соловйов "дав пораду" Кремлю (відео)

Одіозний російський пропагандист Володимир Соловйов дивується з позиції, яку зайняв Кремль напередодні контрнаступу ЗСУ, що готується на армію окупантів в Україні. Він наголосив, що військовому командуванню РФ варто діяти рішуче та негайно застосувати тактичну ядерну зброю. Про це пропагандист Кремля розповів у себе в студії. Чергову істерику Соловйова опублікував Telegram-канал OBOZREVATEL, вирізавши епізод з його радіоефіру, передають Патріоти України.

"Не треба чекати контрнаступу, варто застосувати тактичну ядерну зброю. По центру ухвалення рішень в Україні, по місцях дислокацій та розташувань. У чому проблема?" – запитує у гарячці пропагандист.

Соловйов наперед відповів усім противникам таких кровожерливих заходів. Він насміхався з переконань пацифістів. "Ах, ядерну боєголовку не можна застосовувати? Вона тільки для стримування? Ну що, стримала? Наші райони бомблять, по наших містах прилітають ракети", – стрясається в безсилій злості опальний ведучий ефіру.

"Ми готові до з'ясування відносин на полі бою": Лавров очікує ворожнечу з Європою "на покоління"

субота, 18 травень 2024, 23:16

Європа як партнер для Росії не актуальна як мінімум на одне покоління. Таку заяву зробив міністр закордонних справ РФ Сергій Лавров у суботу, 18 травня, передають Патріоти України. "Дмитро Віталійович Тренін (російський політолог – ред.) в одній зі св...

"У різних країн - різні страхи": Прем’єрка Естонії назвала причину, чому Україну підтримують недостатньо

субота, 18 травень 2024, 21:59

Прем'єр-міністерка Естонії Кая Каллас вважає, що достатній підтримці України з боку вільного світу перешкоджає страх. Про це вона сказала в суботу на дискусії конференції Леннарта Мері про підтримку України, її цитує ERR, повідомляють Патріоти України....