Неймовірне видовище: Як ЗСУ "спакували" окупантів, котрі переодягнулись у цивільне (відео)

На одній зі звільнених територій українські захисники спіймали кількох окупантів, які були переодягнуті у цивільне. Вони були погрожували мирним жителям, однак у підсумку поповнили обмінний фонд України, передають Патріоти України.

Затримані не володіли українською мовою і тероризували місцеве населення. При обшуку у них виявили російські паспорти, вони виявились ворожими військовими. Окупантам зав'язали очі, зв'язали руки та відправили в полон.

"Спілкування" на відео вийшло дуже курйозним. Один із росіян чомусь дуже засмутився, тож захисник зробив жест доброї волі та навіть погладив його по голові.

Джерело: 24 канал

Відпрацювали точно: Нацгвардія знищила російську станцію РЕБ на Запорізькому напрямку

п’ятниця, 19 квітень 2024, 16:27

Бійці Національної гвардії знищили російську станцію радіоелектронної боротьби на Запорізькому напрямку, передають Патріоти України. "На Запорізькому напрямку в результаті вогневого ураження російські загарбники втратили чергову станцію радіоелектронн...

Дуже бояться: Росіяни почали встановлювати протидронові сітки навколо своїх НПЗ

п’ятниця, 19 квітень 2024, 15:56

Російська нафтовидобувна компанія "Башнефть" встановила сітки проти безпілотників, щоб захистити ключові об'єкти на своїх НПЗ від можливого нападу з боку України. Про це заявив глава республіки Башкортостан (РФ), пише Reuters, передають Патріоти Украї...