Неймовірні кокаїнові фантазії: Захарова заявила, що Єлизавета II билася у теробороні Британії проти Бандери та Шухевича

Директор Департаменту інформації й друку МЗС Росії Марія Захарова висловила обурення з приводу відмови Лондона запросити делегацію РФ на церемонію прощання з британською королевою. Про це йдеться в офіційному коментарі МЗС Росії, передають Патріоти України.

"Розглядаємо цю британську спробу використати національну трагедію, яка торкнулася серця мільйонів людей у всьому світі, з геополітичною метою для зведення рахунків з нашою країною в дні жалоби як глибоко аморальну", – заявила Захарова.

У коментарі висловлено припущення, що російську делегацію не запросили на жалобні заходи через агресію Москви в Україні. "Це особливо по-блюзнірськи перед пам'яттю Єлизавети II, яка, як відомо, служила в роки Другої світової війни в лавах територіальної оборони британських збройних сил, які билися з нацистами та їхніми українськими посібниками – Степаном Бандерою та Романом Шухевичем", – вважає офіційна представниця російського МЗС.

Відчувається, що в росіян уже теж не вистачає боєприпасів: У ЗСУ розповіли про ситуацію біля Часового Яру

четвер, 25 квітень 2024, 14:23

Військовослужбовець ЗСУ, політолог Кирило Сазонов зазначив, що росіяни знищують і випалюють Часів Яр Про це він сказав в етері телеканалу "Еспресо", передають Патріоти України. "Росіяни вже два-три тижні дуже щільно лізуть. Вночі знову ворог використов...

Потрібний перекладач

четвер, 25 квітень 2024, 14:21

Пояснити б їм це… Бо парламентськими методами доходить надто повільно