Неймовірно сумне видовище: Гайдай показав зруйнований Сєвєродонецьк (відео)

Голова Луганської ОВА Сергій Гайдай показав кадри зруйнованого окупантами Сєвєродонецька, який перетворився на місто-згарище. Він опублікував відео, на якому зафіксовано Льодовий палац у Сєвєродонецьку, передають Патріоти України.

"Так зараз виглядає символ тимчасового обласного центру. У червні мешканців Луганщини приголомшила новина, що Льодовий палац згорів унаслідок рашистського влучення. Згоріла п'ятдесятирічна історія", - зазначив Гайдай.

За словами голови ОВА, окупанти навмисне закидали Льодовий палац снарядами, а також знищили багато "культових споруд, які були легендами Сєвєродонецька".

"Випалене місто ледве живе, орки знущаються з місцевого населення, не забезпечуючи нормальних умов для життя. Без світла, газу, води, мобільного зв'язку, медицини, освіти… але з пунктами обігріву, награними ремонтами, затопленими багатоповерхівками… та солодкою пропагандою. "Рускій мір" у всій красі", - заявив Гайдай.


"Це те, що ми зробили з нуля зі старих складових": Буданов розповів, чим нищать стратегічні літаки РФ (відео)

п’ятниця, 19 квітень 2024, 19:55

Україна виробляє і модернізує зброю, яка здатна збивати російські стратегічні бомбардувальники. Про це сказав керівник Головного управління розвідки Кирило Буданов у п’ятницю, 19 квітня, передають Патріоти України. "Застосовуються різні системи. Цього ...

"Процес має йти": Кремль погрожує вбивати українців, навіть якщо настане перемир'я

п’ятниця, 19 квітень 2024, 17:53

Міністр закордонних справ країни-агресорки Сергій Лавров заявив, що Росія не збирається переривати бойові дії в Україні в разі початку переговорів щодо війни, яку розв'язала. Про це Лавров заявив в інтерв'ю росЗМІ, коментуючи домовленості, які нібито о...