"Неймовірний рівень цинізму": Кому з жителів окупованого Маріуполя загрожує "призов"

У тимчасово окупованому російськими загарбниками Маріуполі можуть почати "мобілізувати" чоловіків. Про це йдеться у повідомленні в Telegram-каналі Маріупольської міської ради, передають Патріоти України.

"В окупованому Маріуполі можуть почати "мобілізувати" чоловіків. Пушилін (ватажок так званої "ДНР" Денис Пушилін - ред.) видав "наказ про призов". Згідно з документом, до серпня триватиме "призов" чоловіків 1996-2005 років народження", - зазначили у міськраді.

При цьому місцеві адміністрації мають шукати громадян, які не виконують "військові зобов'язання". Зауважується, що їм погрожують кримінальною відповідальністю. "Тож можна припустити, що під так званим "призовом" окупанти розпочнуть справжню "мобілізацію". Адже наразі вони готуються до контрнаступу ЗСУ", - наголосили у міській раді.

"Росіяни постійно показують неймовірний рівень свого цинізму. Вони зруйнували наше місто, а тепер хочуть змусити маріупольців воювати проти своїх же. Адже вони сприймають місцевих жителів як гарматне м'ясо. Віримо, що вже скоро ЗСУ звільнять наше місто, і маріупольці будуть у безпеці", - зазначив мер Маріуполя Вадим Бойченко.

"Я бачив, як іде боротьба на Донбасі": Австрійський генерал назвав головні помилки Росії під час вторгнення в Україну

вівторок, 7 травень 2024, 8:30

Починаючи повномасштабне вторгнення в Україну 24 лютого 2022 року керівництво Росії недооцінило готовність українського народу до опору та стійкість Збройних сил. У Кремлі були впевнені, що спротив буде таким слабким, що можна буде швидко взяти Україну...

Пригоди Дональда Фредовича з порноакторкою. Суддя заявив Трампу, що той може сісти за грати

вівторок, 7 травень 2024, 8:15

Екс-президент в свою чергу заявив, що готовий ризикнути можливістю ув’язнення. Суддя Хуан Мерчан, який здійснює нагляд за процесом Дональда Трампа у справі пов'язаною із виплатою грошей за мовчання актрисі Стормі Деніелс, погрожує ув’язнити колишнього ...