"Нехай до нас їздять мирні люди": Продюсер Кондратюк вимагає у Зеленського заборонити виступи зірок РФ в Україні

Український шоумен Ігорь Кондратюк створив петицію, де вимагає у Зеленського негайно заборонити будь-які гастролі, виступи на фестивалях і корпоративи знаменитостей з Російської Федерації. Він проти того, щоб один артист виступав і для росіян-окупантів, і для окупованих ними українців. Відповідний пост артист виклав на свою сторінку у Facebook, а з петицією можна ознайомитись на сайті з електронними зверненнями до президента України, повідомляють Патріоти України.

Вимога не стосується тих зірок, які публічно засудили російську агресію та окупацію Криму. "Нехай до нас їздять з концертами мирні люди, а не глашатаї вбивчого "російського міра"! Дозволяти їм виступати в Україні до повернення Криму та контролю за східними кордонами – це нонсенс і колаборація з агресором", – вважає Кондратюк.

"Ця війна забрала життя 14 тисяч громадян України, а мільйонам принесла поневіряння, змусивши жити в російській окупаці або вимушено стати переселенцем. Тому для мене дико і безчесно, що на 8-му році війни в Україні не заборонено гастролі російських артистів (як і будь-яку кооперацію з агресором, до слова!)", - написав продюсер.

Для того, щоб отримати відповідь, петиція має зібрати 25 000 підписів за три місяці. Розгляд звернення повинен відбутися на протязі 10 календарних днів з моменту публікації інформації про початок її розгляду.

Не так давно Ігор зробив заяву, що українцям повинно бути соромно через те, що на нашій території досі працюють компанії країни-агресора. А також розкритикував заробітчан у Росії.

Тактика стала "гнучкою": Росія перехопила ініціативу на фронті, але ЗСУ демонструють "стійку оборону", - німецький генерал

четвер, 28 березень 2024, 9:57

Глава ситуаційного центру по Україні при міністерстві оборони Німеччини генерал-майор Крістіан Фройдінг оцінив поточну ситуацію на фронті, вказавши, що росіяни перехопили ініціативу на суші та в повітрі, однак українські сили демонструють "стійку та ст...

Росія готує новий наступ: Наступні 5-8 місяців можуть стати вирішальними в війні в Україні, - The Economist

четвер, 28 березень 2024, 9:55

Протягом найближчих кількох місяців, російська окупаційна армія може посилити свій наступ. Водночас Україна зіткнулася з проблемами зі зброєю, мобілізацією та будівництвом оборонних споруд, передають Патріоти України. Про це пише The Economist. Українс...