Нехай Х**ло і не мріє! El Pais "злила" відповідь США і НАТО на пропозиції РФ з безпеки

Іспанська газета El Pais опублікувала повний текст відповіді США і НАТО на російські пропозиції щодо гарантій безпеки. Файл з документами був опублікований у середу, 2 лютого, зазначають Патріоти України.

На початку конфіденційного документа підкреслюється, що НАТО - оборонний альянс і не загрожує Росії, а виступає за безпеку і стабільність. Також в НАТО заявили, що вірять у можливість вирішення всіх розбіжностей за допомогою діалогу і дипломатії.

У документах йдеться, що США і НАТО відмовляються підписати двосторонній договір про безпеку в Європі з Росією, а також закрити двері для майбутнього вступу України до Альянсу.

Разом з тим Вашингтон і НАТО пропонують РФ обговорити Угоди про роззброєння і заходи довіри на різних форумах (таких як, ОБСЄ, діалог зі стратегічної стабільності між США і Росією і Рада НАТО-Росія), успіх яких обумовлює початок деескалації російської військової загрози на Україні.

"Враховуючи триваюче масштабне, одностороннє і невиправдане розгортання військ в Україні та Білорусі та навколо них, ми закликаємо Росію негайно деескалувати ситуацію", - заявили в НАТО.

США стверджують, що прогрес з питань роззброєння і заходів довіри може бути досягнутий "лише в умовах деескалації загрозливих дій Росії щодо України".

"Ми готові розглянути домовленості або угоди з Росією з питань, що становлять двосторонній інтерес, включити письмові документи, що стосуються наших відповідних проблем безпеки", - йдеться у документах.

"Армія РФ веде застарілу війну": Годжес оцінив, чи реальний прорив окупантів вглиб України

четвер, 28 березень 2024, 21:58

Російські війська використовують затримку допомоги для України для інтенсивніших атак. Втім, окупанти не мають ресурсу для здійснення великого прориву. Про це заявив генерал-лейтенант, колишній головнокомандувач збройних сил США в Європі Бен Годжес в е...

"Нех*й шастать": Турецькій авіакомпанії заборонили літати до однієї з країн Європи через зв’язки з Росією

четвер, 28 березень 2024, 21:17

Фінське агентство транспорту та комунікацій Traficom заборонило польоти турецької авіакомпанії Southwind Airlines до Фінляндії через зв'язки з Росією. Про це повідомляє Avianews, передають Патріоти України. "Наша загальна оцінка показує, що значна част...