Нехай Х**ло і не мріє: Росію позбавлять фіналу Ліги чемпіонів

Фінал Ліги чемпіонів-2021/2022, запланований на 28 травня, може бути перенесений із Санкт-Петербурга. Як повідомляють авторитетні британські видання Mirror та Daily Star, таке рішення європейських футбольних чиновників може стати відповіддю на визнання Росією суверенітету угруповань «ДНР» та «ЛНР», а також загрозу вторгнення країни-агресора до України, зазначають Патріоти України.

За інформацією джерел, у Європейському футбольному союзі (УЄФА) поки що не поспішають приймати остаточне рішення та продовжують стежити за ситуацією. На випадок перенесення вирішальний поєдинок найпрестижнішого клубного турніру Старого Світу готовий прийняти 90-тисячний «Уемблі» в Лондоні.

Зазначимо, що збудований у 2007 році стадіон у Санкт-Петербурзі, що вміщує майже 65 тисяч глядачів, приймав матчі Кубка конфедерацій-2017, чемпіонату світу-2018 та Євро-2020. Вирішальний матч Ліги чемпіонів мав стати для арени першим єврокубковим фіналом.

Щодо «Уемблі», то лондонський красень-стадіон уже сім разів приймав фінал Кубка чемпіонів/Ліги чемпіонів, останній з яких — у 2013-му, коли мюнхенська «Баварія» мінімально здолала дортмундську «Борусію» (2:1).

Прем'єр-міністр Греції відповів, чи передаватиме його країна системи ППО для України

четвер, 25 квітень 2024, 23:06

Греція не передаватиме Україні системи протиповітряної оборони Patriot та С-300, незважаючи на тиск з боку ЄС і союзників по НАТО, які просили надати ці системи Києву. Про це заявив прем'єр-міністр Греції Кіріакос Міцотакіс, повідомляють Патріоти Украї...

Пентагон оголосив про новий пакет військової допомоги для України: Що туди входить

четвер, 25 квітень 2024, 21:54

Міністерство оборони США оголосило про новий пакет військової допомоги Україні орієнтовною вартістю $1 мільярд, який має терміново задовольнити критичні потреби України в сфері безпеки та оборони. Оголошення оприлюднили одразу про підписання президенто...