Нехай летить нах...й? Центробанк Росії відмовився рятувати курс рубля

Центробанк Росії не проводить валютні інтервенції для підтримки курсу російського рубля. Про це повідомила голова Центробанку країни-агресорки Ельвіра Набіулліна під час брифінгу, передають Патріоти України.

"Банк Росії у четвер і у п'ятницю провів валютні інтервенції. У четвер - обсягом у розмірі 1 млрд доларів, і в меншому обсязі - у п'ятницю. У зв'язку з обмеженням використання золотовалютних резервів у доларах і євро сьогодні інтервенції нами не проводилися. Уряд запровадив рішення про обов'язковий продаж 80% валютної виручки", - зазначила вона.

Нагадаємо, 28 лютого курс російського рубля досяг історичного мінімуму, перетнувши позначку у 100 рублів за 1 долар. Рубль почав стрімко знецінюватися після того, як Росія пішла на агресію проти України.

На брухт: Українські захисники знищили ворожий танк у Вовчанську та показали ефектне відео

четвер, 16 травень 2024, 17:23

Українські захисники знищили у вовчанську ворожий танк Т-72. Результатами роботи вони поділились у мережі. "У Вовчанську прикордонники бригади "Сталевий кордон" спільно з Силами оборони минулої доби вразили ворожий танк Т-72", - йдеться в повідомленні....

Стан важкий: На прем'єра Словаччини чекає ще одна операція

четвер, 16 травень 2024, 16:30

Прем'єр-міністра Словаччини Роберта Фіцо очікує ще одна операція, проте з його ліками можуть виникнути проблеми. За даними видання, Фіцо очікує операція на стегні. Водночас видання повідомляє, що у прем'єра Словаччини була кровотеча в черевній порожнин...