"Нехай мерзнуть, як українці": У Чехії вимагають відключити від води та електрики посольство РФ

Благодійний фонд "Подарунок для Путіна" вимагає від Чехії відключити від водопостачання та електрики посольство Росії. Про це йдеться у петиції благодійного фонду, передають Патріоти України.

Чехи зазначають, що Росія зараз атакує критичну інфраструктуру України, що призвело до того, що мільйони українців змушені бути без електрики та тепла.

"Ми дамо російському посольству в Празі скуштувати їхній власний суп. У нас є петиція. Ми хочемо, щоб електро- та водопостачальники відключили всі будівлі в Празі, які належать Російській Федерації. Нехай і вони мерзнуть у темряві, як, наприклад, кияни", - йдеться в повідомленні.


Грабуть все: З Донеччини окупанти вивозять промислове обладнання під виглядом металобрухту

середа, 17 квітень 2024, 0:55

За даними національного спротиву, російські загарбники під виглядом металобрухту вивозять з окупованих територій Донецької області у Росію обладнання промислових підприємств, передають Патріоти України. Дослівно: "Чергова хвиля аудиту промислових підпр...

Президент Казахстану втер носа Путіну в ситуації з рекордним паводком

вівторок, 16 квітень 2024, 23:28

Глава Казахстану Касим-Жомарт Токаєв прибув з робочою поїздкою у Північно-Казахстанську область. Він здійснив обліт Кизилжарського району, околиць Петропавловська та Сергіївського водохранилища – територій, які потерпають від весняної повені. Натомість...