Нехай скаже це рідним загиблим: Сивоха розлютив мережу заявою про "войовничу меншість" в Україні

Пропозиція радника секретаря Ради національної безпеки і оборони (РНБО) України Сергія Сивохи почати пошук "діалогу на шляху до миру" на Донбасі і відмовитися від старої політики, яку диктує "войовнича меншість", викликала бурхливу реакцію в соцмережах, передають Патріоти України.

Сивохо зробив заяву, якою анонсував створення Національної платформи примирення і єдності.

При цьому він підкреслив, що "більшість українців хочуть саме цього, але войовнича меншість продовжує диктувати стару обридлу політику". Національна платформа примирення і єдності, на його думку, повинна об'єднати "всі розсудливі сили України для пошуку діалогу на шляху до миру".

Такы слова Сергія Сивохо викликали різку критику серед користувачів соцмереж, які, зокрема, поцікавилися, чому нинішній радник секретаря РНБО "тусувався" в Києві, а не в окупованому Донецьку. "Там же всі свої? Миролюбні буряти, які дуже ... дуже, дуже хочуть миру на відміну від войовничої меншості!", - написав Олексій Петров.

Окупанти вдарили ракетами по житловому комплексу у центрі Харкова

середа, 24 квітень 2024, 11:44

Близько 00:30 24 квітня російська армія завдала ракетних ударів по Шевченківському району Харкова. Було зафіксовано влучання двох ракет на територію житлового комплексу, повідомляють Патріоти України. "Пошкоджено три багатоповерхівки, щонайменше 33 при...

"Навіть такою малою кількістю": Згурець назвав пріоритетні цілі для застосування ATACMS

середа, 24 квітень 2024, 11:24

Директор інформаційно-консалтингової компанії Defense Express Сергій Згурець зазначив, що пріоритетними цілями для застосування ATACMS дальністю 300 км є ворожі командні пункти й бази зберігання боєприпасів. Про це він сказав в етері телеканалу "Еспрес...