"Нехай українські кріпаки хтиво цілують криваві руки некрофілів": Дмитро Медведєв видав порцію маячні щодо переговорів

Колишній президент РФ, чинний заступник голови Радбезу РФ Дмитро Медведєв заявив про неможливість мирних переговорів з Україною, звинувативши українських військових, які увійшли в Курську область, у "тероризмі", передають Патріоти України.

"На мій погляд, останнім часом нехай і теоретично, але існувала одна небезпека - переговорний капкан, куди наша країна могла потрапити за певного збігу обставин. А саме - ранні непотрібні переговори про мир, запропоновані міжнародною спільнотою і нав'язані київському режиму. З незрозумілими перспективами і наслідками", - написав він у своєму каналі в Telegram.

Соратник кремлівського диктатора Володимира Путіна назвав перетин ЗСУ кордону РФ (у Курській області) "актом тероризму", який усе "поставив на свої місця". "Пуста балаканина неуповноважених ніким посередників на тему прекрасного миру припинена. Тепер усі розуміють, нехай і не говорять вголос. Розуміють, що більше ніяких переговорів до повного розгрому ворога!", - акцентує Медведєв, який від початку цілком підтримував вторгнення РФ в Україну.

Медведєв також вибухнув образами на адресу союзників України, зокрема, лідера однієї з країн Європи, - заявив, що операція ЗСУ в Курській області нібито була розроблена саме там. При цьому Медведєв "нагороджує" цю людину образливими епітетами, ім'я її не називає і погрожує Україні.

"Його країна зробила набагато гірше, ніж підопічна їй територія України: буде значно більше безглуздих витрат, істотно більше підбитої військової техніки і радикально більше трун. І нехай тепер нещасні українські кріпаки хтиво цілують за це криваві руки некрофілів, що знущаються з них, - своїх англосаксонських господарів", - вибухнув погрозами посіпака Путіна.

"Старіючий російський лідер ставав дедалі більш відлюдькуватим": Курська операція серйозно вдарила по Путіну, він відчайдушно шукає визнання, - The Times

п’ятниця, 23 серпень 2024, 6:00

Як пише The Times, є одна вірна ознака того, що російський диктатор Володимир Путін відчайдушно шукає визнання: він "спонтанно" виходить назустріч натовпу прихильників. Саме це сталося 20 серпня під час першої поїздки російського лідера за межі Москви ...

Україна може бити американською зброєю по Курській області РФ - представниця Пентагону

четвер, 22 серпень 2024, 23:30

Сполучені Штати Америки дозволяють Україні використовувати американську зброю для ударів по цілях в Курській області, "щоб захиститися від атак із цього прикордонного регіону". Відповідну заяву зробила заступниця офіційного представника Пентагону Сабрі...