"Нех*й *аст*ть!": В Україну не пустили 24-літнього топ-менеджера з Москви, котрий "згорів" у Криму

В Україну не пустили громадянина Росії, топ-менеджера одного з російських холдингів. Під час перевірки прикордонники встановили, що іноземець незаконно відвідував тимчасово окупований Крим. Про це повідомляє Держприкордонслужба, зазначають Патріоти України.

Росіянину на три роки заборонили в'їзд в Україну.

"Росіянин, 1997 року народження, прилетів на столичне летовище рейсом з Варшави. Влітку 2017 року він незаконно відвідував територію АР Крим", - сказано в повідомленні.

Іноземець виявився топ-менеджером одного з холдингів, який обєднує бізнес, інвесторів та менеджерів, і планував потрапити в Україну з приватною метою, начебто, для зустрічі з друзями.

"Мета цього саміту - об'єднати країни": Кулеба пояснив, чому Росію не кличуть на саміт миру

четвер, 2 травень 2024, 11:30

Голова МЗС України Дмитро Кулеба заявив, що Росію не запрошено на Глобальний саміт миру, адже сідати за нею стіл переговорів немає сенсу. Від РФ неможливо буде домогтися сумлінних дій.Про це міністр сказав у інтерв'ю Foreign Policy, передають Патріоти ...

Ворога чекає лише смерть: Сирський показав відео знищення окупантів на фронті в Україні (відео)

четвер, 2 травень 2024, 11:27

Головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський показав відео знищення росіян на фронті в Україні, передають Патріоти України. Відео знищення ворога показав командувач Сухопутними військами Олександр Сирський. "Невпинна бойова робота Сил оборони України - вор...