"Некоректно говорити про залучення": ОДКБ не буде допомагати вірменам у Карабасі

Раніше прем'єр Вірменії виступив за введення російських миротворців у Карабах, але, схоже, в росіян своя думка із цього приводу.

Організація договору з колективної безпеки, яку створила Росія і до якої входить Вірменія, не буде допомагати невизнаній Нагірно-Карабаській республіці у війні з Азербайджаном. Про це заявив заступник міністра закордонних справ Росії Олександр Панкін, інформують Патріоти України.

"ОДКБ допомагає своїм державам-членам в певних ситуаціях, коли є явна агресія. Поки мова йде про Нагірний Карабах, який не є визнаним самими ж вірменами частиною своєї території і не може бути, ймовірно, визнаний, некоректно говорити про залучення оборонного потенціалу ОДКБ", - заявив він журналістам.

Зазначимо, що до створеної Росією Організації договору про колективну безпеку входять, крім Росії та Вірменії, Білорусь, Казахстан, Киргизстан та Таджикистан.

Росіяни спорядили ракети Х-101 двома боєголовками: Розвідка Британії вказала на загрози

середа, 8 травень 2024, 16:48

Росія модернізувала крилаті ракети Х-101, спорядивши їх другою боєголовкою та зменшили радіус їхньої дії Про це йдеться у зведенні міноборони Британії. Зазначається, що командування авіації дальньої дії військово-космічних сил Росії підвищило летальніс...

Все відчутніше: Удари України по російських НПЗ роблять те, чого не зробили санкції Заходу, - Foreign Affairs

середа, 8 травень 2024, 15:59

Сили України від жовтня 2023 року завдали щонайменше 20 ударів по нафтопереробних заводах на території Росії. Українські посадовці з питань безпеки наголошують – метою цих атак є припинення постачання палива російським військовим і скорочення експортни...