"Некоректно пов'язувати медіа з цукерками": Зеленський прокоментував фурор серіалів "Кварталу" в РФ

Президент України Володимир Зеленський висловився про успішно показ серіалів студії Квартал 95 в Росії.Під час пресмарафону президенту нагадали, що серіали виробництва Квартал 95 "1000 хвилин разом" і "Папік" з великим успіхом показали на російському телеканалі "СТС", передають Патріоти України.

Також журналіст провів паралелі з фабрикою "Рошен", яка працювала в Липецьку. Президент зазначив, що повністю вийшов з керівництва компанії. "Некоректно порівнювати медіапростір з цукерками. Зі шведами Квартал 95 уклали ще за 10 років до війни. Це був наш ексклюзивний партнер. Я вийшов з компанії, я все віддав", - пояснив президент. На питання про санкційний список РНБО Зеленський зазначив, що вводив санкції проти всього списку, а не окремих компаній.

Небезпека необережних рухів у тумані

середа, 24 квітень 2024, 21:20

"Наратив про націю ухилянтів": Нардепка від "ЄС" розкритикувала заборону на консульські послуги для чоловіків

середа, 24 квітень 2024, 20:32

Рішення МЗС щодо припинення надання консульських послуг українцям є "зухвалим та безпідставним". Про це заявила нардепка від "Євросолідарності" Ірина Фріз, передають Патріоти України. На її думку, це рішення "продовжує насаджувати наратив про українців...