Нелегали з драбинами і різаками штурмували польсько-білоруський кордон (відео)

Нелегали з Білорусі, озброївшись різаками для дроту та драбинами, продовжують штурмувати кордон із Польщею. Про це повідомляє прикордонна служба Польщі, передають Патріоти України.

"Нелегальні мігранти вже готуються до незаконного перетину кордону з Білорусі до Польщі. Вони знають, що це незаконно, тому платять організаторам, які доставляють їх до самого кордону, надають драбини, ножиці для різання металу", - йдеться у повідомленні.

На підтвердження своїх слів польські прикордонники опублікували відео, на якому видно, як група нелегалів із рюкзаками на спинах з боку білоруського кордону пробирається лісом у напрямку Польщі. У одного з чоловіків на спині розкладні драбини.

Болгарія викликала посла Хорватії через слова президента Мілановича, який назвав її "дном"

четвер, 2 травень 2024, 21:51

Проросійський президент Хорватії Зоран Міланович спровокував дипломатичний скандал своїми словами про те, що Болгарія – найбільш неуспішна країна ЄС у користуванні європейськими коштами і "рятує" від такого звання Хорватію. Про це повідомляє Vecernji L...

"Терор серед білого дня": Окупанти вдарили по Дергачах під Харковом, постраждало багато дітей

четвер, 2 травень 2024, 20:04

Голова Харківської ОВА Олег Синєгубов розповів про наслідки російського удару по Дергачах, унаслідок якого постраждало вісім дітей, передають Патріоти України. «Два влучання, одне з них — біля спортивного клубу, інше — в землю. Загалом унаслідок російс...