Нелюди Лукашенка вбили дитину: Жінку при надії схопили біля її домівки, у відділку били в живіт, незважаючи на благання

Карателі сплутали нещасну з організаторкою протестів у обласному центрі і намагались зшити "ліву" справу, б'ючи в живіт і погрожуючи розправою над старшою дитиною та її мамою

Жителька Гродно втратила дитину після того, як її затримали біля будинку, відвезли в РУВД і там кілька разів ударили в живіт, повідомляють Патріоти України з посиланням на білоруську газету Народна воля. За словами Карини Малиновської, її сприйняли за координаторку вуличних акцій протесту.

Жінку затримали 11 серпня біля будинку, коли вона сиділа в машині і розмовляла з мамою по телефону.

У РУВС Малиновську змусили сказати на відеокамеру, що вона нібито торгувала петардами, погрожуючи забрати її півторарічну дитину та затримати матір. Також її змушували підписати протокол, тоді і вдарили в живіт.

"Я закричала, що вагітна, після цього мене закрили в камері. Через три години у мене почав сильно боліти живіт. Я просила викликати швидку, вчергове сказала їм, що вагітна", – розповіла жінка.

У камері Малиновська провела кілька годин, поки не відчула себе дуже погано.

"Я тоді їм заявила, що якщо зі мною щось трапиться, вони будуть за це відповідати. Мабуть, мої слова їх переконали, тому що вони все ж викликали швидку", – розповіла Малиновська.

У лікарні у неї зафіксували розрив кісти і прооперували. Пізніше вона дізналася, що втратила дитину.

Через кілька днів, коли жінка повернулася з лікарні додому, їй стали телефонувати з міліції і вимагати з'явитися, щоб підписати протокол і заплатити штраф.

Після відмови жінки підписати протокол і прийти в суд, їй виписали штраф у 10 базових величин (2923 грн).

Малиновська має намір оскаржити це рішення в обласному суді.

У Мелітополі окупанти видали паспорти РФ 14-річним дітям, - омбудсмен Лубінець

п’ятниця, 26 квітень 2024, 22:04

У тимчасово окупованому Мелітополі 14-річним вихованцям обласного центру соціально-психологічної реабілітації, які залишились без батьківського піклування, ворог примусово видав російські паспорти. Про це повідомив уповноважений Верховної Ради з прав л...

Patriot – це не "срібна куля" для України, потрібні інші системи - Ллойд Остін

п’ятниця, 26 квітень 2024, 21:29

Міністр оборони США Ллойд Остін заявив, що робота над пошуком і поставкою в Україну систем Patriot триває. Про це він сказав на пресконференції за підсумками 21-го засідання контактної групи військової допомоги Україні у форматі "Рамштайн" 26 квітня, ...