Нема грошей? З законопроєкту про мобілізацію викинули фінансове заохочення тих, хто на фронті

Комітет парламенту з питань нацбезпеки, оборони та розвідки вилучив із законопроєкту про мобілізацію норми про фінансове заохочення тих, хто вже воює на фронті. Про це повідомив народний депутат Ярослав Железняк, передають Патріоти України.

"До речі про кешбек за бюджетні гроші. Вчора з законопроекту про мобілізацію викинули в останню мить норми про фінансове заохочення тих, хто вже на фронті. Вони були схвалені, але в останню мить прибрали", – йдеться в заяві політика.

За його словами, для такого кроку був озвучений єдиний аргумент – немає грошей. Це була позиція уряду. "Так ось, ці заходи в рік вартували не більше ніж 20-40 млрд грн, які наші "генії економічної думки" в особі Свириденко, Шурми і інших хотіли взяти з Бюджету на програму кешбеку. Абсолютно популістичну історію", – висловився Железняк.

Він обурився, що на військових парламент ці гроші не зміг знайти, а "щоб просто спустити в трубу і хтось собі пару постів ще написав, маємо виділити 20-40 млрд грн?!

"Геноцид російськомовного населення": Словацький політик зустрівся з послом РФ та підтримав пропаганду Кремля

четвер, 16 травень 2024, 20:16

Посол Росії в Словаччині Ігор Братчиков в середу, 15 травня, таємно зустрівся у словацькому парламенті з депутатом від правлячої партії "Smer" Тібором Гашпаром, аби обговорити війну в Україні та кібербезпеку. Про це пише Euractiv, передають Патріоти Ук...

Шукають незгодних із окупацією: Росіяни створили "антитерористичну комісію" на ТОТ

четвер, 16 травень 2024, 20:01

Росіяни створили на тимчасово окупованих територіях псевдоправоохоронне об’єднання - "антитерористичну комісію" і шукають у соцмережах незгодних з окупацією. Про це повідомив голова Запорізької ОВА Іван Федоров, передають Патріоти України. "Хочуть трим...