Нема куди тікати: В Ізраїлі почали розслідування проти Коломойського, - ЗМІ

Поліція Ізраїля почала розслідування справи про шахрайство, в якому нібито бере участь олігарх Ігор Коломойський та його соратники. Про це повідомило видання Kyiv Post, передають Патріоти України.

За словами джерела видання, ділові партнери Коломойського нібито не заплатили $20 млн за вугілля. У 2019 році вони його купили у компанії білоруського олігарха Миколи Вороб'я. Пізніше перепродали Центренерго.

Спільники Коломойського закрили свою компанію, замість того, щоб виплатити кошти за вугілля, зазначило джерело. У квітні 2021 року представники продавця вугілля звернулися до поліції Ізраїлю – у Коломойського та його соратників там громадянство. На олігарха та спільників подали заяву про шахрайство.

Поки що триває розслідування. Фігурантам справи не пред'являли звинувачень. Коломойський прокоментував інформацію, яку отримав Kyiv Post. За словами олігарха, йому нічого не відомо про кримінальне розслідування, в якому він фігурує в Ізраїлі. Також він зазначив, що не веде справи з білоруським олігархом.

"Від божевільних можна чекати чого завгодно": Черник пояснив, чому не варто боятися наступу Росії з Придністров'я

п’ятниця, 19 квітень 2024, 6:48

Алогічна поведінка Російської Федерації у контексті агресії проти України не дозволяє повністю виключити вірогідності, що загарбники спробують почати наступ на нашу державу з території тимчасово окупованого Придністров'я. Однак якщо це й станеться, осо...

"Завдання зробити так": В Україні розглядають можливість не всі ділянки фронту прикривати людьми, - експерт

п’ятниця, 19 квітень 2024, 6:44

Експерт розповів, які технологічні рішення можуть бути впроваджені, аби військові могли перебувати на відстані у бліндажах та керувати боєм за допомогою автоматизованих систем, передають Патріоти України. Керівник Центру військово-правових досліджень, ...