Нема життя відступантам Путіна і на лівобережжі: Повітряні сили уразили чотири райони зосередження живої сили окупантів, - ОК "Південь"

Повітряні сили ЗСУ уразили чотири райони зосередження живої сили ворога, озброєння та техніки на лівому березі Дніпра, передає ОК "Південь".

Також нашими ракетно-артилерійськими підрозділами виконано 33 вогневих завдання. Наразі підтверджено результати ворожих втрат у кількості 40 військових і 7 одиниць авто-бронетехніки.

В Чорному морі корабельне угруповання ворога налічує 12 бойових кораблів, серед яких на даний час нема ракетоносія на чергуванні.

Генсек НАТО уперше здійснив політ на винищувачі Eurofighter (фото)

четвер, 25 квітень 2024, 19:27

Генеральний секретар НАТО Єнс Столтенберг під час візиту до Німеччини 25 квітня вперше політав на винищувачі Eurofighter. Про це у четвер, 25 квітня, повідомила пресслужба Північноатлантичного альянсу, передають Патріоти України. Столтенберг здійснив п...

Там якраз стояв потяг із пасажирами: Окупанти вдарили ракетою по залізничному вокзалу в Балаклії

четвер, 25 квітень 2024, 19:14

У четвер 25 квітня російські окупанти обстріляли місто Балаклія в Ізюмському районі. Вибухи почали лунати о 16:47. За інформацією начальника Харківської обласної військової адміністрації Олега Синєгубова, ворог поцілив по території біля залізничного во...