Немає 100% гарантії: Зеленський пояснив, чи завдасть Росія ядерний удар по Україні

Президент Володимир Зеленський заявив, що немає повної впевненості в діях РФ. Тому не можна точно сказати, чи застосує Росія ядерну зброю проти України. Про це глава держави сказала в інтерв'ю австралійському телеканалу Nine Network, передають Патріоти України.

"Ви не можете очікувати від цих людей, від керівництва РФ, як політичного, так і військового, що вони не будуть використовувати ядерну зброю або будуть... Я не можу сказати на 100%, що ні, вони не будуть, або будуть", - зазначив гарант.

Зеленський додав, що російська армія не враховує наслідків своїх дій. "Іноді мені здається, що вони щось використовують, навіть не розуміючи результат, або розуміють результат, але їм все одно. Ну, ви ж знаєте прекрасно, найгірші люди, яким все одно. Це найгірші. Це навіть не ворог", - сказав президент України.

Вбивство мало відбутись у Польщі: Затримано чоловіка, який готував замах спецслужб РФ на Зеленського

п’ятниця, 19 квітень 2024, 9:23

Українські правоохоронці в співпраці з органами правопорядку Республіки Польща затримали громадянина Польщі за підозрою у готовності діяти на користь спецслужб Російської Федерації, який пропонував замах на президента Зеленсько, повідомляє генпрокурату...

"За Росію вже серйозно взялись": Експерт дав прогноз щодо руйнування режиму у РФ та ставки Заходу

п’ятниця, 19 квітень 2024, 7:56

На Заході роблять ставку на поступове руйнування путінського режиму. Поки що немає ознак того, що серед наших союзників мають намір не визнавати легітимність Путіна. Таку думку в ефірі "Еспресо" висловив політичний експерт Максим Розумний, передають Па...