Немає їжі та забезпечення: "Мобілізовані" в ОРДЛО збунтувалися та записали звернення до Путіна

"Мобілізовані" в ОРДЛО окупанти, які воювали на Херсонщині, записали звернення до президента РФ Володимира Путіна. Вони поскаржилися, що тривалий період долали голод і холод, не маючи необхідного забезпечення, передають Патріоти України.

Відео звернення бойовиків опублікував один із "ДНРівських" Telegram-каналів. Бойовики заявили, що були "мобілізовані" незаконно, серед них є ті, які мають психічні захворювання, а також багатодітні батьки, опікуни (щоб подивитись відео, доскрольте до кінця новини).

"ДНРівці" закликали російську владу "перевірити законність" їх перебування на передовій, оскільки всі їхні прохання до командування розцінюються як саботаж. Після цього кожен із бойовиків слізно розповів про свої хвороби та нездатність воювати.


Готується вступити у війну? Білорусь закріпила у військовій доктрині надання допомоги союзникам

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:26

Білорусь оновила військову доктрину, в якій закріпила можливість надання допомоги союзникам. Зокрема, відправки військових. передають Патріоти України з посиланням на військову доктрину Білорусі. "Білорусь вважає за можливе надання військової допомоги ...

Буде чим відбивати атаки: Іспанія надасть Україні партію ракет для Patriot, - ЗМІ

п’ятниця, 26 квітень 2024, 10:42

Іспанія передасть Україні ракети для систем Patriot, попри тиск з боку НАТО і ЄС, які вимагають від європейських країн, що мають цю систему американського виробництва, передати їх Києву, передають Патріоти України. За словами урядових джерел, рішення п...