"Немає можливості набирати нових зеків": Експерт розповів, коли у ПВК "Вагнер" закінчаться найманці

Найманці ПВК "Вагнер" можуть завершитися через 2-3 місяці. Про це в ефірі національного телемарафону повідомив виконавчий директор, колишній радник міністра внутрішніх справ Вадим Денисенко, передають Патріоти України.

На сьогодні немає джерел для поповнення живої сили, вважає експерт. "Після того, як йому перекрили можливість набирати нових "зеків", у нього різко зменшилось джерело, звідки він міг брати нових контрактників. Тому, якщо він не знайде нового джерела, (поки що ми не бачимо, звідки він може взяти), у нього справді закінчаться люди приблизно через 2-3 місяці.

Це виходячи з тієї інтенсивності боїв, яка йде на сьогоднішній момент", - сказав Денисенко. Також він додав, що підрозділи ПВК "Вагнер" не зможуть продовжувати вести бойові дії на території України, якщо їм не нададуть нових контрактників.

Є велика загроза: Просування російських військ на захід від Авдіївки прискорилося, - британська розвідка

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:15

Просування російських військ на захід від Авдіївки у Донецькій області за останній тиждень прискорилося. Про це повідомило Міністерство оборони Великої Британії, передають Патріоти України. Як зазначається у зведенні, сухопутні війська Росії створили ...

Росія анонсувала удари по двох лікарнях Києва: людей терміново евакуюють

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:04

Місто терміново розпочинає евакуацію двох лікарень, одна з яких дитяча, розташованих на вулиці Богатирській. Про це повідомляє КМВА . "Оскільки в інтернет-медіа масово поширюється відео, де фактично анонсований удар ворога по цих медичних закладах. ...