"Немає на чому вчити": Автошколи в Росії можуть почати масово закриватися через війну в Україні

На території країни-терориста можуть почати масово закриватися автошколи. Охочих отримати права скоро буде просто "ні на чому вчити". Про це заявив голова правління Спілки автошкіл Олександр Ачкасов, повідомляють Патріоти України із посиланням на російські ЗМІ.

За його словами, в автошколах вже почалися проблеми з технічним обслуговуванням парків, оскільки ціни зросли не лише на самі авто, а й на запчастини та витратні матеріали. "Якщо у нас такі ціни на автомобілі будуть і далі, то протягом трьох років просто не буде на чому вчити. Якщо машина раніше коштувала 600-700 тис., то тепер вона коштує 2 млн. Це може призвести не просто до подорожчання, а до закриття автошкіл", – зазначив Ачкасов.

Зростання цін на машини та комплектуючі почалося ще на початку березня через звільнення з ринків РФ та Білорусі іноземних брендів та виробників запчастин у зв'язку з війною в Україні. Також зросла вартість гуми, акумуляторів, моторних масел та аксесуарів через подорожчання енергоносіїв.

Багатообіцяючий початок: Зеленський провів телефонну розмову зі спікером Палати представників Джонсоном

п’ятниця, 29 березень 2024, 0:55

У четвер, 28 березня, Президент України Володимир Зеленський провів телефонну розмову зі спікером Палати представників Конгресу США Майком Джонсоном. Про це Зеленський розповів у своєму телеграм-каналі. За словами Президента, він першочергово подякував...

СБУ вчасно затримала: Чиновник Київської ОВА шпигував за десантниками під виглядом капелана (фото)

четвер, 28 березень 2024, 23:54

Працівники Служби безпеки України виявили та затримали поплічника російської спецслужби, котрий під виглядом капелана намагався приєднатися до українських десантників, щоб слідкувати за пересуванням та базуванням – затриманим виявився спеціаліст одного...