"Немає ні танків, ні х**": Окупант поскаржився, що РФ кинула свої війська на смерть в Україні без зброї і техніки (перехоплення)

Окупанти не мають найнеобхідніших речей, не те що техніки чи боєприпасів. Про це свідчить розмова військового РФ з другом, яке перехопило Головне управління розвідки Міністерства оборони України. Окупант відверто розповів про відсутність боєприпасів, техніки та висміяв телевізійну картинку в Росії, передають Патріоти України.

"Немає ні танків, ні х*я... У них ( по телевізору – Ред.) так все красиво. У нас, он у Андрюхи танковий батальйон, я оху*в, я коли до нього приїхав, у нього один танк їздить , 64-ка. Це бл*дь, якого року?! 70-го якогось року?! Одна стріляє", – сказав окупант.

У відповідь він почув дивовижні речі. "Ось так і воюємо, с*ка. Зате бл*дь ця розумна вся Шойгу, вся "шушара" ця ъб*ча бл*дь", – відповів йому співрозмовник. Далі окупант зробив ще відвертіше зізнання.

"Ось, чому "Вагнер" і залупився. Нам усі відпустки закрили зараз... Живемо в лайні, у смітнику... Зате, я тобі кажу, показують, с*ка. От показали б це! Бензина них*я вони не дають. Нічого ні. Я тобі реально кажу. Бензин є, якщо купувати. Я колись їздив на евакуаційному, пацанів вивозив 300-х, бензин купували за свої гроші. 100 рублів літр", – розповів окупант. Також він зізнався, що навіть техніку військові РФ ремонтують за власний кошт.

Посол України розповіла, коли американські F-16 передаватимуть ЗСУ

субота, 27 липень 2024, 18:45

Українські військові мають можливість використовувати винищувачі F-16 на полі бою вже до кінця 2024 року. Про це повідомила посол України в США Оксана Маркарова в ефірі телемарафону, передають Патріоти України. «2024 рік – це рік, в якому ця спроможніс...

РПЦ то вже не християнське об'єднання: Богослови з усього світу написали лист із пропозицією засудити патріарха Кирила за ідеологію "русского міра", - Филипович

субота, 27 липень 2024, 18:30

Релігієзнавиця, докторка філософських наук, професорка Інституту філософії імені Г.С. Сковороди НАН України Людмила Филипович зазначила, що РПЦ ґрунтується не на християнських положеннях, а на ідеології "русского міра". Про це вона сказала в етері теле...