"Немає підстав": У РФ придумали безглузде пояснення, як не платити 3 млн рублів за знищених солдатів

Російське командування почало розформовувати свої підрозділи, які дислокуються на території окупованої Луганщини, аби сім'ї загарбників не отримували компенсації у розмірі 3 мільйони рублів, передають Патріоти України.

"На тимчасово окупованій території Луганської області окупаційна влада проводить реорганізацію окремих підрозділів. Після проведення зазначених заходів родичам загиблих військовослужбовців відмовляють у нарахуванні компенсації у розмірі 3 мільйонів російських рублів у звʼязку з розформуванням підрозділу та відсутністю законних підстав", - повідомляє Генштаб ЗСУ.

Окрім того, зазначається, що російські пропагандисти запустили фейк щодо призначення українським командуванням та владою держави винагороди за ліквідованих окупантів, яка, як стверджують окупанти, виплачується в доларах.

"На території Російської Федерації поширюється фейкова інформація, направлена на дискредитацію військово-політичного керівництва України, а саме, надаються нібито докази призначення грошової винагороди за знищення військовослужбовців ЗС РФ від 700 до 1 тисячі доларів США", - зазначили у Генштабі.

У Дніпрі знайшли тіло загиблого чоловіка, кількість жертв в області зросла, - очільник ОВА

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:53

Голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак повідомив, що в Дніпрі знайшли тіло ще одного загиблого чоловіка. Таким чином кількість жертв російської атаки в області зросла до восьми, інформують Патріоти України. «Третій загиблий у Дніпрі. Рятувальники ви...

Трамп заявив, що для США важливе виживання України, і розкритикував європейців за... недостатню допомогу

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:41

Колишній президент США Дональд Трамп, який у 2024 році також бере участь у виборчій кампанії, у своїй соцмережі Truth Social поставив запитання, "чому Європа не дає більше грошей на допомогу Україні", передають Патріоти України. "Чому Сполучені Штати в...