"Немає розуміння": У Кремлі відреагували на заяви Трампа про готовність швидко врегулювати війну в Україні

Керівництво держави-терориста Росії заявило, що не ознайомлене з намірами кандидата у президенти США Дональда Трампа "врегулювати" війну в Україні ще до своєї інавгурації. У Кремлі заявили, що не розуміють, як американський політик допоможе досягти миру, передають Патріоти України.

При цьому в Москві запевнили, що контактів із Трампом на дипломатичному рівні щодо цього питання нібито не було. Про це пишуть російські пропагандистські ЗМІ.

За словами путінського прессекретаря Дмитра Пєскова, Кремль не розуміє, як Трамп збирається досягати миру. Також спікер російського диктатора додав, що країна-терорист РФ не контактує з колишнім президентом Сполучених Штатів. "Ні, у нас немає розуміння, як це може бути здійсненним. Жодних контактів із цього приводу не було", – заявив представник Кремля.

Варто зазначити, що Трамп неодноразово заявляв, що нібито "зупинить війну за один день". Ба більше, одіозний американський політик видав, що якби він був при владі, то повномасштабного вторгнення РФ в Україну вдалося б уникнути.

НАТО вже має дієву модель захисту неба України від російських атак, - Business Insider

понеділок, 20 травень 2024, 13:50

НАТО вже має дієву модель захисту неба України від російських атак. Ця модель була наочно продемонстрована під час іранської атаки на Ізраїль у квітні. Про це пише видання Business Insider. Колишній генсек НАТО Андерс Фог Расмуссен зокрема висловив п...

Україна зробила Крим непридатним для російських військ: Годжес оцінив удари по півострову

понеділок, 20 травень 2024, 13:30

Сили Оборони України своїми ударами по військових об’єктах росіян в окупованому Криму роблять цю територію "непридатною" для ворога.Про це заявив колишній командувач військ США в Європі, генерал-лейтенант у відставці і військовий експерт Бен Годжес на ...