"Немає слів, щоб описати, що означає його відпустити": Юлія Мендель повідомила, що її коханий пішов воювати

Колишня прессекретарка президента Володимира Зеленського Юлія Мендель на сторінці в Instagram розповіла, що її коханий, економіст Павло Кухта вирішив захищати батьківщину від російських окупантів, передають Патріоти України.

Політик та колишній виконувач обов’язків міністра економіки, торгівлі та сільського господарства України пішов на передову. «Павло на передовій. Нема слів, щоб описати, що означає його відпустити. Холод усередині», — написала Мендель.

26 березня, на сторінці у Facebook, Кухта зазначив, що «тактика російських окупантів дуже нагадує Сирію». «Б‘ють по лініях електропередач на правому березі Києва. Вже котрий день по них періодично прилітає з Градів. Тактика росіян дуже нагадує Сирію — там вони теж намагалися зробити нестерпним життя для мирних жителів», — написав він.

Кухта балотувався до Верховної Ради України дев’ятого скликання від парії Голос та був номером 25 у списку, але за власним бажанням скасував реєстрацію. З 2019 до 2020 року Павло Кухта обіймав посаду першого заступника міністра розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України Тимофія Мілованова. У 2020 році він обіймав посаду в.о. міністра економіки. Також він є програмним директором партії Голос.

"Давно вже час": Депутат Держдуми закликав завдати ядерного удару по Україні

вівторок, 7 травень 2024, 23:45

Один з російських депутатів Держдуми заявив, що якщо в Україні буде помічено літаки F-16, по них “потрібно” буде завдати ядерного удару. Про це з посиланням на депутата пише телеграм-канал “Кривава бариня”, передають Патріоти України. Як зазначається, ...

Справа не тільки у ЗСУ: Плетенчук пояснив, чому росіяни бояться зараз використовувати Кримський міст

вівторок, 7 травень 2024, 21:02

Росіяни не використовують у повному обсязі Кримський міст для військової логістики, адже бояться, що конструкція може не витримати через пошкодження. Про це заявив начальник Центру стратегічних комунікацій Сил оборони Півдня Дмитро Плетенчук у вівторок...