Немає справи, виклик на допит підробка? П'ятий президент викрив чергову провокацію проти нього юриста Януковича

Пенршим про кримінальну справу проти Петра Порошенка повідомив сумнозвісний за діяльністю на службі Януковича Андрій Портнов. Викладені ним "факти" підхопив та доповнив шанований часопис.

Колишній президент Петро Порошенко не отримував повісток від слідчих органів, повідомляють Патріоти України з посиланням на прес-службу "Європейської солідарності"

"Станом на 12 липня не отримував жодних повісток від будь-яких слідчих органів. Єдиним джерелом інформації про існування такого документа є соратник Віктора Януковича Андрій Портнов, який за негласної згоди керівництва Офісу президента здійснює незаконне "кураторство" над Державним бюро розслідувань".

На 17 липня у Порошенка запланований візит у Францію до Страсбурга. Цього дня Європейський парламент обиратиме керівництво Європейського Союзу. Можливо саме з метою завадити участі п'ятого президента України в цьому важливому заході і була спрямована інформаційна провокація з "допитом". У Києві Порошенко має повернутись 22 липня.

У начебто фотокопії повістці ДБР, котру опублікувала "Українська правда", зазначалося, що Порошенку 17 липня о 9:30 необхідно з’явитися до начальника третього слідчого відділу Першого управління організації досудових розслідувань Олега Корецького.

Мета виклику – участь у допиті в якості свідка у кримінальному провадженні №62019000000000713 щодо можливого ухилення від сплати податків, відмивання злочинних доходів під час купівлі-продажу заводу "Кузня на Рибальському".

Багатообіцяючий початок: Зеленський провів телефонну розмову зі спікером Палати представників Джонсоном

п’ятниця, 29 березень 2024, 0:55

У четвер, 28 березня, Президент України Володимир Зеленський провів телефонну розмову зі спікером Палати представників Конгресу США Майком Джонсоном. Про це Зеленський розповів у своєму телеграм-каналі. За словами Президента, він першочергово подякував...

СБУ вчасно затримала: Чиновник Київської ОВА шпигував за десантниками під виглядом капелана (фото)

четвер, 28 березень 2024, 23:54

Працівники Служби безпеки України виявили та затримали поплічника російської спецслужби, котрий під виглядом капелана намагався приєднатися до українських десантників, щоб слідкувати за пересуванням та базуванням – затриманим виявився спеціаліст одного...