Немає символіки "ДНР" та згадок про війну: У новорічному зверненні Пушиліна помітили дивні моменти (відео)

Примітно, що ватажок "ДНР" закінчив свій виступ майже тією ж самою реплікою про мир, що і президент України Володимир Зеленський.

Новорічні звернення в невизнаних республіках стали містити менше своєї символіки і військової риторики. Таку тенденцію помітили користувачі соціальних мереж, повідомляють Патріоти України.

Ще двома роками раніше, коли так звану "ДНР" очолював Олександр Захарченко, новорічне звернення починалося з демонстрації прапора "республіки", і все було наскрізь просякнуте переможною риторикою. Однак, як зауважують користувачі, тенденція зменшення військової риторики почалася ще з кінця 2017 року. Тоді Захарченко сказав прямо, що "потрібно більше говорити про мир".

Після загибелі Захарченка "республіку" очолив Денис Пушилін. Він кардинально змінив весь стиль новорічного привітання. Символіка "ДНР" практично зникла, і почала з'являтися тільки в самому кінці ролика. Тепер політичну символіку замінює фон з ялинками та новорічними прикрасами. Наприклад, в своєму зверненні в 2018 році Пушилін згадав про війну лише один раз, коли розповідав про загибель Захарченка "від рук українських диверсантів". При цьому Пушилін наголошував, що основним курсом "ДНР" є рух до Росії. Про Україну, за винятком теми "диверсантів", нічого не говорилося.

По одному місту за раз? Росія змінила тактику ракетних обстрілів України, - експерт

п’ятниця, 29 березень 2024, 15:22

Російські окупанти змінили тактику масованих атак на Україну - ворог спочатку накопичує крилаті ракети, а потім завдає максимального удару по одному місту, передають Патріоти України. Авіаційний експерт, заступник генерального директора компанії із вир...

"Над нами летить, падло": У ПС показали, як збивали "Шахед " на півдні

п’ятниця, 29 березень 2024, 14:59

Командувач Повітряних сил Микола Олещук показав бойову роботу протиповітряної оборони по ворожих дронах-камікадзе на півдні країни 29 березня, передають Патріоти України. Пряма мова: "Цієї ночі воїни Херсонської зенітної ракетної бригади Повітряних Сил...