"Немає такого бункера, щоб пережити відповідь Бога": Зеленський звернувся до Путіна

Володимир Зеленський зранку 3 березня записав відеозвернення до українців. У ньому поведінку Володимира Путіна та російських армійців президент України назвав "манією величі" та "гострим припадком агресії", зазначають Патріоти України.

Підсумовуючи обстріли, які сталися в Україні за минулу добу, Зеленський згадав про обстріл окупантами Успенського собору у Харкові - однієї з найдавніших православних пам'яток України. Президент пояснив, що на час війни собор - це укриття для харків'ян - і віруючих, і невіруючих. Тепер святе місце побите війною.

"Вони не бояться навіть цього - користуються тим, що Бог не дає моментальної відсічі. Але Бог усе бачить і відповідає - відповідає так, що вам не сховатися. Немає такого бункеру, щоб пережити відповідь від Бога", - сказав Зеленський.

Також, за словами президента, ворог не зазнає успіху на жодному стратегічному напрямку. Російські військові пригнічені та приречені. Окупанти потужно б'ють з повітря по українських містах, однак нічого не отримують. Зеленський розповів, що терористи хочуть зруйнувати Одесу, але побачать лише дно Чорного моря, адже вони самі – дно.

Як писав Главред, перша леді України Олена Зеленська звернулася до світової спільноти. В Instagram вона написала емоційний пост і показала всьому світу, що зараз насправді відбувається в Україні через повномасштабну війну Росії.

Сі Цзіньпін танцює на краю прірви: Китай збільшив експорт до РФ сировини для виробництва боєприпасів - ЗМІ

п’ятниця, 17 травень 2024, 2:35

У Пекіні лише кілька місяців, щоб довести Заходу лояльність справі миру і заморозити поставки Москві засобів, що дають змогу підтримувати війну. Китай різко збільшив експорт до Росії нітроцелюлози, яку можна використовувати для виробництва боєприпасів....

Наступальна операція в лісі - надскладна бойова робота: Азов показав процес захоплення російських позицій у Серебрянському лісі на Луганщині (відео)

п’ятниця, 17 травень 2024, 1:45

Воїни бригади "Азов" показали відео штурму російських позицій у Серебрянському лісництві. . "Це відео про справжні бої у лісах Кремінної. Документальні кадри усіх етапів роботи штурмових груп: від стройового огляду і приготувань, артпідготовки і почат...